Skip to main content Skip to footer

Personvern

Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger
Denne personvernerklæringen gjelder for Forsikringsmeglernes Forening sine nettsteder. Forsikringsmeglernes Forening er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsidene www.forsikringsmeglerne.no

Personopplysninger som behandles
Forsikringsmeglernes Forening samler inn personopplysninger som navn og epostadresse. Vi ber om dette i forbindelse med å kunne besvare henvendelse som kommer inn via epost og skjema på nettsiden.

Eksempler på informasjon som innhentes:
• E-postadresse
• Fornavn og etternavn
• Firmanavn

Hvordan informasjon innhentes?
Forsikringsmeglernes Forening samler inn opplysninger gjennom skjemaer på sine nettsider. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.

Eksempel på skjema:
• Ved påmelding til å motta vårt nyhetsbrev eller annen relevant informasjon på e-post.

Formålet med informasjonen som innhentes
• For å kunne sende relevant informasjon.

Hvordan lagres informasjonen?
Informasjon innhentet gjennom skjema på forsikringsmeglerne.no lagres som epostlister i tjenesten Mailchimp.

Hvordan slettes opplysningene?
Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte post@forsikringsmeglerne.no

Utlevering av informasjon til tredjepart?
Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Forsikringsmeglernes Forening kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Forsikringsmeglernes Forening.

Samtykke
Ved påmelding til å motta vårt nyhetsbrev eller annen relevant informasjon på e-post, samtykker du til at vi kan kontakte deg basert på informasjonen du har levert fra deg inntil samtykket trekkes tilbake.

Rettigheter
Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake. Dersom du mener at Forsikringsmeglernes Forening ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Kontaktinformasjon
Forsikringsmeglernes Forening, Jon A. Steen

---

Om informasjonskapsler

Forsikringsmeglerne

Postboks 9525 – Åskollen, N-3066 Drammen
post@forsikringsmeglerne.no

Generalsekretær Jon Steen
Telefon: (+47) 932 92 400

Kontakt oss

Forsikringsmeglerne

Postboks 9525 – Åskollen, N-3066 Drammen
post@forsikringsmeglerne.no

Generalsekretær Jon Steen
Telefon: (+47) 932 92 400