Skip to main content Skip to footer

Forsikringsmeglernes Dag 2023 nærmer seg!

31. Mai kl. 09:00 er vi klare for årets Forsikringsmeglernes Dag som blir sendt live fra Sentralen i Oslo. I år er vi stolte av å kunne presentere et veldig solid og spennende program der vi tar for oss hvordan den geopolitiske situasjonen påvirker oss og markedet.

Norske Forsikringsmegleres Forening inviterer igjen til en digital og spennende livekonferanse. I årets utgave av Forsikringsmeglernes Dag vil vi høre foredrag knyttet til en stadig mer krevende geopolitisk situasjon og påvirkning på forsikringsmarkedet, pensjonsforvaltning og markedssituasjonen generelt. 

- I årets utgave tar vi tematikken videre i form av en spennende paneldebatt der seerne har mulighet til å stille spørsmål til panelet underveis. Det har vi ikke gjort før og det håper vi kan bidra til en spennende debatt der vi er stolte av å få ha med oss et sterkt ekspertpanel med Arne Bård Dalhaug, Erica Dalstø, Kjetil Houg, Anders Nises og Ragnar-Sten Gulliksen. Disse har de beste forutsetninger for å skape gode og interessante diskusjoner rundt temaet, sier Jon Steen, generalsekretær i Norske Forsikringsmeglernes Forening.

- I tillegg vil vi få faglige innslag fra kjente personligheter som Øystein Dørum fra NHO og Kjetil Houg i Folketrygdfondet som vil gi sine betraktninger om det viktige temaet. Vi lover et spennende program der du vil få spennende og relevant faglig innhold fra dyktige og inspirerende foredragsholdere, legger han til. 

Årets konferanse vil ha følgende programinnhold: 
•    Foredrag 
•    Paneldebatt
•    Faglige innslag
•    Hovedfunn og vinnere - Skadeundersøkelsen 2023
•    Hovedfunn og vinnere - Pensjonsundersøkelen 2023

- I år er vi som tidligere år  veldig spente på resultatene fra årets Skade- og Pensjonsundersøkelse og håper vi kan se positiv utvikling hos flere av bransjeaktørene. Kanskje vi også kan se noen andre prisvinnere enn de som har vunnet tidligere. Det er mye positiv utvikling i bransjen som vi håper på å se resultater av i undersøkelsene, sier Steen. 

Forsikringsmeglernes Dag er en møteplass for forsikringsbransjen hvor du skal få ny kompetanse og mulighet til å få en status på forsikringsmarkedet sett med meglernes øyne. 

Meld deg på og les om programmet for årets Forsikringsmeglernes Dag ved å klikke på denne linken

Kontakt oss

Forsikringsmeglerne

Postboks 9525 – Åskollen, N-3066 Drammen
post@forsikringsmeglerne.no

Generalsekretær Jon Steen
Telefon: (+47) 932 92 400