Skip to main content Skip to footer

Forsikringsmeglernes Dag 30. mai

En møteplass for ny kompetanse og en mulighet til å få en status på forsikringsmarkedet sett med meglernes øyne.

Forsikringsmeglernes Dag

30. mai 2018

Stratos Youngstorget 2A

09.00 – 15.30

Forsikringsmeglernes Dag er en møteplass for forsikringsbransjen hvor du skal få ny kompetanse og mulighet til å få en status på forsikringsmarkedet sett med meglernes øyne.

I 2018 vil Forsikringsmeglernes Dag gi et omfattende overblikk over selskapenes lønnsomhet og politikernes syn på rammebetingelsene. Du vil også få innblikk i de krav som vil stilles til meglerbransjen for å tilpasse seg den digitale fremtiden som treffer oss alle før eller senere.

Forsikringsmeglerne gjennomfører årlig en undersøkelse av leveringskvaliteten til skadeforsikringsselskapene. Under Forsikringsmeglernes Dag vil funnene i undersøkelsen bli presentert, samt at årets Kvalitetspriser vil bli delt ut.

Foredragsholderne og paneldeltakerne inviterer til en interaktiv, spennende og lærerik konferanse.

09.00 – 09.30     Registrering

09.30 – 09.50     Velkommen til Forsikringsmeglernes Dag

09.50 – 11.00      Er det norske Forsikringsmarkedet et marked hvor selskapene har superprofitt?

11.15 – 12.15         Forsikringsmeglernes rolle i en digital hverdag

12.15 – 13.00       Lunch

13.00 – 15.30      Kvalitetsundersøkelsen og utdeling av Kvalitetsprisene

 

Påmelding sendes til post@forsikringsmeglerne.no innen 20. mai 2018

Foredragsholdere – foreløpig bekreftet

Jørn Gisvold                
Jørn Gisvold er formann i Forsikringsmeglerne. Jørn sitter i konsernledelsen i Söderberg & Partner AB med ansvar for non life insurance services og er administrerende direktør i Norwegian Broker AS.

Roy Tilley
Roy Tilley har jobbet som analytiker i Arctic Securities siden 2015, der han sammen med en kollega har ansvaret for dekning av norske og nordiske finansaksjer. Hans hovedansvar er nordiske banker, nisjebanker samt liv- og skadeforsikring.

Muddasar Kapur
Muddasar Kapur er storingsrepresentant og medlem av Finanskomiteen. Før han ble stortingsrepresentant i 2013, var han medlem av Oslo bystyre og medlem av Finanskomiteen i Oslo. Han er også medlem av Høyres hovedstyre.

Ståle Økland
Ståle Økland er trendekspert, forfatter og foredragsholder. Han har holdt foredrag på noen av verdens mest prestisjefulle innovasjonskonferanser og skrevet flere bøker, blant annet om økonomi, ledelse og byutvikling.

Erik Wold
Erik Wold er en erfaren og populær programleder og konferansier, etterspurt til konferanser, folkemøter og større og mindre arrangementer over hele landet. Bare 18 år gammel begynte Erik som journalist i Budstikka, fra 1990 til 2014 var arbeidsgiveren NRK der han ledet profilerte programmer som Standpunkt, Frokost-TV og RedaksjonEN, og ikke minst Norges mest sette debattprogram, Debatten på NRK1.

Sigbjørn Gjelsvik
Sigbjørn Gjelsvik har ledet Senterungdommen og Nei til EU og vært prosjektleder for "Alternativer til dagens EØS-avtale". Han er utdannet økonom fra Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU). Glesvik er nå stortingsrepresentant for Senterpartiet og sitter i Finanskomiteen.

Kontakt oss

Forsikringsmeglerne

Postboks 9525 – Åskollen, N-3066 Drammen
post@forsikringsmeglerne.no

Generalsekretær Jon Steen
Telefon: (+47) 932 92 400